No ad banners?

Anak

Stranger
NAXJA Member
Not that I was exactly fond of them, but it seems like we do owe them to our sponsors.

Are they just turned off?
 

Vince

NAXJA Member
NAXJA Member
Good point. Some other forums have ad banners repeating between 3 or 4 message posts. to give their sponsors maximum exposure.

If there is granular control over ads, could fee-paid members just have them at the top of the page?

For the last ten years or so my firewall strips out all ads that are not hosted on the same domain as the website. I have just noticed that I don't see any ads on the existing site either. This may also be true for others that use browser extension ad blockers.

Before I buy parts I usually look at the sponsor page and click through to their websites to look for deals.
 

Ghost

Member Number 257
Board of Directors
NAXJA Member
Ads is one of the things that needs work. I know very little about all this. Unfortunately Geoff hasn't been able to get on the things that need work.
 

Vince

NAXJA Member
NAXJA Member
I get ad banners in Midori on Windows 10, it has absolutely no add-ons and has not built in protections.

1607527190000.png
 

Ghost

Member Number 257
Board of Directors
NAXJA Member
Ok so why are they not showing up in FF.... hmm...?
 

Vince

NAXJA Member
NAXJA Member
I have two add-ons in Firefox that might be stripping the banners. I don't get any ads that are hosted on third party domains.
I have uBlock Origin and uMatrix add-ons loaded, with Firefox enhanced protection enabled. This is what I see...

1607527432900.png
 

Ghost

Member Number 257
Board of Directors
NAXJA Member
I'm not familiar with Midori. Not showing up in Edge either...
 

Vince

NAXJA Member
NAXJA Member
No ad banners in Firefox on FreeBSD 12.2, Ubuntu 20.04 or iPhone with iOS 12.4.9
 

gsequoia

Everyone says I'm a jerk.
NAXJA Member
Volunteer Leader
Ads are working now. Cruise all around the site and try to find places where they don't render.
 

Ghost

Member Number 257
Board of Directors
NAXJA Member
Add banner are not showing up for registered users in threads.
 
Top